Beste hotels Leh – India

Hotels in Leh

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Centraal gelegen Homestay

De Homestay ligt vlakbij de Grote Bazaar en Soma Gompa. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen. Er is een gemeenschappelijke lounge, een zonneterras en een tuin. Er wordt elke ochtend een Aziatisch ontbijt geserveerd.

Homestay

2.  Centraal gelegen 3* Guesthouse

Het Guesthouse ligt op minder dan 1 km van de Grote Bazaar en beschikt over een tuin en een terras. De kamers van het pension Hebben een eigen badkamer.

3* Guesthouse

3.  Aangenaam 3* Hotel

Aangenaam hotel op slechts 1 km van de Grote Bazaar. De accommodatie beschikt over een terras. Dit hotel wordt met een 9.3 zeer gewaardeerd door de klanten. Er zijn dagelijks continentale en halal ontbijtopties.

Adu’s Eternal

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  Westers 3* Guesthouse

Door Franse eigenaresse gerund Guesthouse met fijne kamers en mooie binnentuin. Centraal gelegen op korte loopafstand van de Grote Bazaar. Je kunt van een maaltijd genieten in het eigen restaurant.

Westers 3* Guesthouse

5.  Retreat 3* Hotel

Comfortabel hotel op loopafstand (1.2 Km) van de Grote Bazaar. Elke kamer heeft een eigen badkamer.

3* Hotel

6.  Boutique 3* Hotel

Authentiek Boutique hotel met ruime kamers met uitzicht op de bergen en de tuin. Het hotel ligt op 100 meter van het Drepung-klooster en op 1,5 km van het Paleis van Leh en de Shanti Stupa.

Boutique Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

7.  Luxe 5* Hotel met zwembad

Een van, zo niet het beste hotel van Leh. Het milieuvriendelijk Grand Dragon Ladakh is uitgerust met zonnepanelen en energiebesparende functies. Het ligt in de oude stad Leh en kijkt uit over de beroemde Cold Desert en de omliggende bergen. Culturele shows en avondvuren zijn op aanvraag beschikbaar. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van Leh Palace en Leh Market.

Grand Dragon Ladakh

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.