Beste hotels Leymebamba – Peru

Hotels in Leymebamba

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Hummingbird Lodge

Werkelijk prachtige accommodatie op een schitterende plek net buiten Leimebamba. Vanuit je kamer kijk je over de velden en de bossen met een grote kans dat je kolibries (hummingbirds) ziet. Te midden van het nevelwoud net boven het museum van Leymebamba is de Hummingbird Lodge een ideaal verblijf voor een wandeling, paardrijden of om een excursie te maken naar Kuelap Revash. De losse bungalows zijn kleurrijk en huiselijk ingericht. Vergeet niet het museum te bezoeken, het is zeker de moeite waard.

Hummingbird Lodge

2.  Rangra Wasi

De Rangra Wasi ecolodge is een plezier om te verblijven. Gelegen aan het eind van de vallei ligt het net buiten het dorpje Leymebamba. In de luxe accommodatie kun je genieten van heerlijke lokale gerechten bij de openhaard en de prachtige omgeving verkennen. De accommodatie heeft twee bungalows en twee dubbele huisjes. De huisjes zijn zeer geschikt voor een gezin. Vanaf je terras heb je een panoramisch uitzicht over de vallei en bij zonsopgang de optrekkende nevel.

Rangra Wasi

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.