Beste hotels Lhasa – Tibet

Hotels in Lhasa

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd 3* Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Hou er rekening mee dat op sommige locaties, afhankelijk van de reis, slechts zeer bescheiden en eenvoudige accommodatie beschikbaar zijn.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1. Tibet Gorkha Hotel 

Het Gorkha Hotel ligt dichtbij de bekende Barkhor Street. De kamers zijn ruim maar eenvoudig ingericht. De accommodatie is in Tibetaanse stijl gebouwd, met unieke traditionele decoraties die het zijn kenmerkende Tibetaanse sfeer geven. De oude gebouwen waren vroeger de zetel van het Nepalese consulaat in Tibet. Het hoofdgebouw en de bomen in de tuin hebben een geschiedenis van zo’n tweehonderd jaar. Vanaf het dak van het hotel heb je zicht op de drie mooiste cultuurlocaties in Lhasa; Potala, Jokhang en Barkor Street.

Tibet Gorkha Hotel 

2.  Yak Hotel  

Het Yak Hotel is een van de comfortabele 3 sterren hotels in Lhasa en heeft een goede ligging in het centrum van Lassa, dichtbij het Jokhang, Ramoche klooster. Er zijn 62 kamers en 185 bedden op verschillende niveaus in het hotel.  Aan de linkerkant van de poort van het hotel bevindt zich een restaurant. Je kunt hier de heerlijke Tibetaanse en Chinese keuken proeven.

Yak Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s qua faciliteiten, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Gang Gyan Hotel 

Het Gang Gyan 4* Hotel heeft een centrale liging in het centrum van Lhasa, nabij de Ramoche tempel en de drukke Barkhor Street. Het hotel heeft 170 kamers en suites met een groot contrast tussen suites in Europese stijl en de standaardkamers. Zo zijn de suites luxe ingericht. De Tibetan Standard kamers zijn populair bij de meeste reizigers vanwege hun unieke karakter.

Gang Gyan Hotel

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze. Wees je er van bewust dat luxe in Tibet een relatief begrip is.

4.  The St. Regis Lhasa Resort

Het St. Regis Lhasa 5* Resort is één van de weinige echt luxe hotels in Lhasa en Tibet. Het resort ligt op een perfecte locatie, dicht bij het beroemde Potala-paleis, de Jokhang-tempel en Barkhor Street. Met een oppervlakte van maar liefst 3 hectare, biedt het verfijnde luxe en ongeëvenaarde service. Er zijn 150 luxueus ingerichte kamers en 12 ruime villa’s en suites (inclusief een presidentiële suite).

The St. Regis Lhasa Resort

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.