Beste hotels Lijiang – China

Hotels in Lijiang / Shuhe

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Chen Jie Inn

Het Chen Jie Guesthouse in Lijiang ligt vrijwel naast het Mufu Palace. De traditionele binnenplaats en de stijlvolle kamers met authentieke uitstraling zorgen voor een comfortabel verblijf. Chen Jie Inn wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Chen Jie Inn

2.   Three Wells Inn

Three Wells is een heerlijke courtyard herberg centraal gelegen op wandelafstand van het oude centrum van Lijiang. In minder dan 10 minuten loop je naar The Nanmen Bridge en Guan Men Kou. De kamers zijn rond het binnenplein gesitueerd. Op het terras of patio kun je even tot rust komen met een kop thee.

Three Wells Inn

3.  Maple Leaf Inn               (in Shuhe)

Wanneer je de drukte van Lijiang wilt ontvluchten is het historische Shuhe een goed alternatief. De Maple Leaf Inn is een prima guesthouse met aangename kamers. Er is een bus verbinding naar Lijiang (7 km) of je huurt een fiets om er op eigen gelegenheid op uit te gaan.

Maple Leaf Inn

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  Zen Garden Hotel

Het Garden 4* Hotel is een uitstekende keuze voor een verblijf in het centrum van Lijiang. De accommodatie is gevestigd in een oud traditioneel huis. In de namiddag wordt er een thee ceremonie georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Door de traditionele bouw blijven de kamers koel op warme dagen er is er daarom ook geen airco.

Zen Garden Hotel Wuyi Ard

5.  Walden Hotel

Op slechts 300 meter van het Fang Guoyu’s Former Residence ligt het Walden 4* Boutique Hotel. De sfeervolle ambiance in het hotel staat garant voor een aangenaam verblijf.

Walden Hotel

6.  Emerald Bay Inn

De Emerald Bay in ligt op een mooie locatie aan de rand van de oude stad, op korte loopafstand van de belangrijke bezienswaardigheden. Het hotel is op een heuvel gebouwd. De fraaie kamers bereik je via een stenen trap buiten in de tuinen. Van boven af heb je een mooi uitzicht op de stad.

Emerald Bay Inn

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

7.  Gui Yuan Tian Ju Courtyard Guesthouse

Het Gui Yuan Tian Ju  is een 4* Courtyard Guesthouse met stijlvolle kamers in lokale stijl. Het guesthouse heeft een uitstekende ligging in een rustige buurt, centraal in Lijiang. Het Mufu paleis ligt praktisch om de hoek, in 5 minuten loop je naar het centrale plein en de beroemde Water Wheels liggen op ongeveer 1 kilometer.

Gui Yuan Tian Ju Guesthouse

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.