Beste hotels Luoyang – China

Hotels in Luoyang (Drakengrotten)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

 1.  Peony Hotel

Aangenaam 3* ster middenklasse hotel in het zakencentrum van Luoyang. De kamers zijn goed verzorgd en modern ingericht.

Peony hotel 

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  New Friendship Hotel 

Vier sterren hotel met modern ingerichte kamers. Het Youyi Restaurant serveert een verscheidenheid aan Chinese gerechten. Hotel New Friendship ligt tegenover het Peony Plaza

New Friendship Hotel 

3.  Holiday Inn Express

Hedendaags 4* hotel op 20 minuten rijden van de Longmen-grotten en half uur rijafstand naar de Tempel van het Witte Paard.

Holiday Inn Express

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Hyatt Place Luoyang

Het Hyatt Place is een modern geoutilleerde 5* accommodatie. Het is ideaal gelegen in de wijk Xigong in het bruisende centrum van Luoyang. Hyatt Place Luoyang heeft een binnenzwembad voor u, evenals een fitnesscentrum. Na een dag reizen kun je ontspannen met een spa.

Hyatt Place Luoyang 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.