Beste hotels Madurai – India

Hotels in Madurai

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Budget accommodatie met centrale ligging

Eenvoudig hotel op fantastische locatie. Een aantal kamers beschikt over een terras of een balkon. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een bidet.

Budget accommodatie

2.  Recidency 3* Hotel met zwembad

Het hotel ligt op 3 minuten wandelen van Lady Doak College in Madurai en heeft een buitenzwembad. De elegante kamers zijn voorzien van sfeervolle houten meubels. Verder beschikken alle kamers over een kluisje en een koelkast. De suites bieden meer ruimte en hebben ook een aparte woonkamer. De eigen badkamers zijn uitgerust met een bad of een douche.

Recidency 3* Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Fortune 3* Hotel met zwembad

Het hotel wordt omgeven door een bergketen rondom gelegen in aangelegde tuinen. Je kunt ontspannen op de ligstoelen bij het buitenzwembad of met een massage in de spa.

Fortune 3* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4. Regency Madurai 3* Hotel met zwembad

Heerlijk hotel met alle voorzieningen om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De accommodatie ligt op 3,5 km van de beroemde Madhurai Meenakshi tempel en beschikt over een buitenbad.

Regency Madurai 3* Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.