Beste hotels Mahabalipuram – India

Hotels in Mahabalipuram

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Comfort Guesthouse 

Eenvoudig Guesthouse op een uitstekende locatie, in de wijk Mahabalipuram Beach van Mahabalipuram, op 650 m van het strand van Mahabalipuram en op 1,7 km van de Mahabalipuram-tempels. Deze accommodatie beschikt over familiekamers en een terras. De kamers hebben een balkon met uitzicht op zee. De kamers van het pension hebben een eigen badkamer en bieden uitzicht op de tuin.

Comfort Guesthouse 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Modern 3* Hotel met zwembad

Het hotel ligt in Mahabalipuram, op 550 m van het strand en biedt kamers met airconditioning en een tuin. Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een bureau  en een eigen badkamer.

Modern 3* Hotel

3.  Mahabs 3* Hotel met zwembad

Sfeervol hotel met groot zwembad in door weelderige tuin omgeven tuin. Het hotel ligt in Mahabalipuram Beach, op ongeveer 1 km van het centrum van Mahabalipuram. Sommige kamers zijn voorzien van een zithoek. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche.

Mahabs 3* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Beach 3* Resort met zwembad

Het ‘Up-comfort’ beach resort is direct aan de kust gelegen, omgeven door aangelegde tuin en park. Alle accommodaties zijn uitgerust met een balkon, een zithoek en een eigen badkamer met douche en ligbad.  Elke kamer heeft uitzicht over het zwembad en de tuin. In het eigen restaurant worden zowel specialiteiten uit Sri Lanka als Indiase, Chinese en continentale gerechten geserveerd.

Beach 3* Resort

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.