Beste hotels Manali – India

Hotels in Manali

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Cottage 3* hotel

Het hotel heeft een uitstekende ligging op 500 m van de Hidimba Devi-tempel, en biedt een gemeenschappelijke lounge, een tuin en uitzicht op de bergen. De kamers hebben een eigen badkamer met een douche. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een zithoek.

Cottage

2. Comfort pension

Het Orchards House ligt op 2 km van de Hidimba Devi-tempel. Alle kamers zijn voorzien van een patio met uitzicht op de tuin. Het pension beschikt over familiekamers.

Orchards House

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Shobla Pine Royale 3* B&B

Shobla Pine Royale ligt op 4 km van de Hidimba Devi-tempel en heeft een eigen restaurant en een gemeenschappelijke lounge. Gasten van de accommodatie kunnen fietsen in de buurt, of genieten van de tuin. De B&B serveert een continentaal ontbijt.

Shobla Pine Royale

4.  Apple Country Resort & Spa 4* Hotel

Apple Country Resorts ligt in Manali en heeft een spa- en wellness centrum. Alle kamers zijn voorzien van verwarming, thee- en koffiefaciliteiten. De badkamers zijn voorzien van gratis toiletartikelen en warm water gedurende de dag. The Orchard Restaurant serveert een selectie Noord- en Zuid-Indiase gerechten.

Apple Country Resort

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Manuallaya Resort & Spa 5* Hotel met binnen zwembad

Manuallaya The Resort & Spa beschikt over kamers met uitzicht. Het ligt in Manali en heeft een fitnesscentrum met uitzicht op een binnenzwembad. De verwarmde kamers hebben een zithoek. De eigen badkamer is uitgerust met een bad. Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op de tuin of de bergen. Het resort biedt massages, een stoombad, saunafaciliteiten en spa. Het Khibber Restaurant is gespecialiseerd in Indiase gerechten. Café Jardin, een 24-uur koffiebar, serveert ontbijt en een lichte lunch. Chinese en Tibetaanse gerechten zijn verkrijgbaar in restaurant D’Jong. De Library Bar biedt een selectie van mocktails en cocktails.

Manuallaya The Resort & Spa

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.