Beste hotels Mancora – Peru

Hotels in Mancora, kust noord Peru

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Comfort   –  Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Kimbas Bungalows

Ben je op zoek naar een beetje bounty gevoel dan is Kimbas Bungalows de juiste keuze voor je. De accommodatie is geheel in Indonesische stijl ingericht, inclusief palmbomen. De fraai tuin met zwembad ligt op 200 meter van het strand en 10 minuten lopen van het centrum van Mancora. Je bungalow heeft een fleurige kamer en een half-open badkamer. Op je eigen balkonterras en in enkele kamers kun je chillen in een hangmat.

Kimbas Bungalows        

2.  Sausalito Beach Hotel

Sauralito is een 3* strand hotel op 15 minuten wandelen van het centrum van Mancora. Neem een frisse duik in het buitenzwembad of de zee op het aangrenzende strand van Las Pocitas.

Sausalito Beach Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Vichayito Bungalows & Carpas

Verblijf in comfortabele bungalow of tent aan het strand van Vichayito. Bij tent hoef je echt niet te denken aan kamperen. Deze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief tweepersoonsbedden, eigen badkamer enz. De houten bungalows zijn luxueus ingericht en beschikken over een kleine woonkamer en terras. De accommodatie ligt op 20 minuten rijden van Mancora. Er zijn slechts weinige restaurants in de directe omgeving, maar gelukkig worden in het restaurant van het resort uitstekende gerechten geserveerd.

Vichayito Bungalows & Carpas

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.