Beste hotels Mandawa – India

Hotels in Mandawa

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1. Authentieke Heritage Haveli 3* Hotel 

Prachtige oude Haveli op top locatie in Mandawa. Zeer ruime kamers, prachtige lobby/algemene ruimte om in te zitten. Het personeel is heel vriendelijk. Er is in de buurt van alles te doen, zoals paardrijden en fietsen. Je kunt heerlijk eten in het restaurant en genieten van een drankje in de bar.

Radhika Haveli

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Chobdar Heritage Haveli

Zeer schone en mooie kamer. Personeel is heel hulpvaardig.  De kamers zijn voorzien van een zithoek. In de avond wordt regelmatig muziek en dans verzorgt. Heerlijk hotel dat door gasten met een 9.7 wordt beoordeeld.

Chobdar Haveli

3.  Vivaana Heritage Haveli 4* Hotel

Vivaana is een zorgvuldig gerestaureerde 19e-eeuwse Shekhawati Haveli (herenhuis) en beschikt over muren met muurschilderingen en kunstvoorwerpen. Het herenhuis is landelijk gelegen tussen Mandawa en Nawalgarh. Je kunt een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de spa en het wellness centrum.

Vivaana  Haveli

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Kasteel 4* Hotel met zwembad

Castle hotel in het midden van de woestijn, 5 km buiten Mandawa. Een oud fort dat omgebouwd is tot een luxe hotel. Er is een eigen restaurant, fitnesscentrum, bar en een tuin. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een zithoek. In het grote buiten zwembad kun je een verfrissende duik nemen.

Castle Mandawa Hotel

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.