Beste hotels Munar – India

Hotels in Munar

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Pension Minds

De Homestay ligt 16 km ban het Munnar Tea Museum te midden van groene bossen en theeplantages. Deze accommodatie bij particulieren is voorzien van een keuken, een zithoek, een eethoek. Gasten beoordelen het pension als uitstekend met 9.4.

Pension Minds

2.  The Shade Pension

Prachtig gelegen accommodatie, je keek uit op de groene heuvels. De kamer is groot voor Indische begrippen en was zeer netjes. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te blijven dineren dat is i.v.m. de ligging van het verblijf wel handig. De kamers zijn voorzien van een balkon en een ventilator. Een AC is door de ligging op hoogte niet echt nodig.  Elke kamer heeft een eigen badkamer.

Shade Pension

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Wellness Retreat 4*Hotel

De Retreat ligt te midden van een specerijenplantage met uitzicht op de vallei in Munar. Het biedt Ayurvedische behandelingen yoga, meditatie en welzijn op basis van de natuur. De kamers zijn voorzien van een zithoek. Op je terras of balkon kun je genieten van een kopje thee. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad of een douche. De badkamer is uitgerust met een eigen hot tub. Het eigen restaurant Trikaya serveert alleen zuiver kalg eten met een selectie Zuid-Noord-Indiase gerechten, bereid met huisgemaakte gerechten.

Wellness Retreat

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.   Colonial cottage 4* Hotel

Ambady Estate biedt luxe kamers en een mooie en goed onderhouden tuin in een schilderachtige omgeving. Het restaurant serveert Indiase, westerse en oosterse gerechten.

Ambady Estate

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.