Beste hotels Mysore – India

Hotels in Mysore

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Comfort   –  Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Comfort 4* Hotel met zwembad

Het hotel ligt in de historische stad Mysore, slechts op 1 km van het stadscentrum. Het dagelijkse ontbijtbuffet bestaat uit internationale en lokale gerechten. De accommodatie beschikt over gratis internet, een buitenzwembad, en verzorgt Ayurvedische spa-behandelingen.

4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

2.   Radisson 5* Hotel met zwembad

Het moderne Radisson Hotel ligt in Mysore en biedt een buitenzwembad. Het ligt op 2 km van het Paleis van Mysore. De eigen badkamers zijn voorzien van een bad of een douche.

Radisson

3.   Maharadja Residence 4* Hotel

Het luxe hotel is gevestigd in een voormalige residentie van de Maharadja. Je kunt genieten van moderne faciliteiten in een historisch pand. Het hotel heeft een buitenzwembad en een fitnesscentrum. In het restaurant wordt een scala aan gerechten van de barbecue en regionale specialiteiten geserveerd. Dit restaurant biedt uitzicht op de tropische tuin van het hotel.

Maharadja Residence

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.