Beste hotels Nawalgarh – India

Hotels in Nawalgarh

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Comfort   –  Luxe

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Heritage Haveli 3* Hotel / Resort

Het hotel is gevestigd in een schitterende oude Haveli (herenhuis) en beschikt naast een bar/lounge over een koffiebar/café. Elke kamer heeft een balkon. Je kunt gebruikmaken van een koffiezetapparaat/waterkoker en een minibar op de kamer. Elke badkamer is voorzien van een douche.

Heritage Haveli

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

2.   Eco Lodge 3*

In het hart van Shekhawati biedt deze Eco-lodge milieuvriendelijke accommodatie en activiteiten zoals kunst- en handwerkworkshops, kooklessen, enz. Die de lokale gemeenschap extra inkomsten opleveren en volop mogelijkheden voor ontmoeting en uitwisselingen biedt. Zelfgemaakte vegetarische gerechten met voornamelijk producten uit de eigen biologische tuin maken het verblijf nog aangenamer. De Eco-lodge ligt in Nawalgarh, een stad die bekend staat om zijn haveli’s versierd met muurschilderingen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet en de inrichting benadrukt lokale ambachten.

Eco Lodge

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.