Beste hotels Nazca – Peru

Hotels in Nazca

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Travel One Hostel

Eenvoudig maar goed budget hostel voor de prijsbewuste reiziger. De kamers hebben een eigen badkamer. Je kunt er je bagage stallen en tegen betaling is er wasservice aanwezig.

Travel One Hostel

2.  B&B El Jardin

El Jardin is een heerlijk 3* guesthouse met buitenzwembad en zonnedek. Zoals de naam al zegt is het heerlijk toeven in de fraaie tuin van het guesthouse. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Hou je van een wandeling? Het is 15 minuten lopen naar het Planetario, op 2.2 kilometer ligt de Cantalloc Aquaduct of je wandelt naar Cerro Blanco. Het ontbijt wordt in de eigen bar geserveerd en voor een koffie of lunch kun je terecht in het Catalina of Don Hono restaurant, op 5 minuten lopen van het guesthouse.

B&B El Jardin

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Alegria Nazca

Comfortabel 3* hotel met zowel binnen- als buitenzwembad, gelegen op 400 meter van het centrale plein van Nazca. De prima kamers en het heerlijke ontbijt zorgen voor een echt vakantiegevoel. Alegria is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Nazca lijnen en uitstapjes

Alegria Nazca

4.  Oro Viejo

Vanaf de weg lijkt het een normaal woonhuis, maar niets is minder waar. Eenmaal binnen kom je in een mooie groene tuin met zwembad waarom heen de kamers zijn gesitueerd. De kamers zijn zowel op de begane grond als op de eerste etage en beschikken over een eigen badkamer en ventilator. Het is slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Nazca.

Oro Viejo

5.  DM Hoteles Nasca  

DM Hotelles is gevestigd in een historisch pand waar Maria Reiche, dé expert op het gebied van de Nazca lijnen, in het verleden verbleef. De geheel in hacienda-stijl opgetrokken accommodatie verschaft het 3* hotel met zwembad een aangename en warme sfeer. De kamers liggen 3 hoog om de fraaie binnentuin wat het geheel een oase van rust geeft in het centrum van de stad.

DM Hoteles Nasca

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.