Beste hotels Ollantaytambo – Peru

Hotels in Ollantaytambo

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort 

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1. Hostel Andenes

Comfortabel hostel direct gelegen aan de Plaza de Armas. De kamers zijn fleurige kamers beschikken over een eigen badkamer. Aan de bar in de tuin kun je genieten van een drankje.

Hostel Andenes

2.  Q’ori Anka’s B&B

Q’ori Anka guesthouse is centraal gelegen nabij het centrale plein en op 100 meter van de lokale markt. De ruime en comfortabele kamers hebben een privé badkamer.

Q’ori Anka’s B&B

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Casa Blanca Lodge

Heerlijke lodge met een groot aantal voorzieningen. Het guesthouse ligt aan een rustig weggetje op 5 minuten lopen van het centrale plein waar vele restaurantjes zijn. Het guesthouse heeft fraaie kamers en een mooie tuin.

Casa Blanca Lodge

4.  Hostal Sauce

Middenklasse 3* Boutique hotel door familie gerund. De accommodatie Het beschikt over een eigen boerderij met biologische producten van eigen bodem. De kleurrijke kamers zijn ingericht met eigen handgemaakte meubels. Het dagelijks ontbijt bestaat uit natuurlijke producten uit eigen teelt. De accommodatie is centraal gelegen op korte afstand van het treinstationnetje van Ollantaytambo.

Hostal Sauce  

5.  Sol Natura

Sol Natura is een echte aanrader voor een verblijf in het centrum van Ollantaytambo. Er zijn 26 kamers die allemaal een schitterend uitzicht op de omringende bergen hebben. De kamers zijn modern ingericht met privé badkamer.

Sol Natura

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.