Beste hotels Paracas- Peru

Hotels in Paracas

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Mar Azul

Comfortabel 3* hotel in centrum van Paracas met centrale ligging dichtbij de boulevard en de pier voor het bezoek aan de Ballestas eilanden. Vanaf het panoramisch terras heb je een mooi uitzicht over de zee.

Mar Azul

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Gran Palma

Modern 3* hotel met eigentijdse kamers welke beschikken over een eigen badkamer. Het terras biedt uitzicht op Paracas en de zee. De accommodatie is centraal gelegen in Paracas niet ver van de boulevard.

Hotel Gran Palma

3.  Sunset

Gezellig 3* Hotel met zwembad in het centrum van Paracas. De degelijke kamers zijn voorzien van een ventilator en eigen badkamer. Verwacht geen luxe, maar de gezellige sfeer en het grote zwembad maken dit verblijf tot een aantrekkelijke optie, zeker voor een gezin met kinderen.

Sunset

4. Casa Paracas

Heerlijke en geheel vernieuwde casa met zeer behulpzaam personeel. Casa Paracas ligt op slechts 100 m van het strand van Chaco. Het 3* hotel heeft een mooie inrichting en vanuit de kamer heb je uitzicht over de zee.

Casa Paracas

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Aranwa Paracas 5* Resort  Spa

Het Aranwa Paracas is een luxe resort net buiten Paracas. Zeer ruime kamer met balkon! Rustig gelegen aan zee, mooi zwembad. Prima ontbijt en erg vriendelijk personeel. Comfort wat je van een hotel in deze klasse mag verwachten.

Aranwa Paracas

6.  Doubletree by Hilton 4* Resort 

Toubletree ligt direct aan het strand van Paracas op korte afstand van het centrum. De suites hebben allen een balkonterras met uitzicht op zee, de palmentuin of het zwembad. Wanneer je voor pure luxe gaat is dit een echte aanrader.

Doubletree by Hilton 4* Resort 

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.