Beste hotels Passikudah – Sri Lanka

Hotels in Passikudah

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Budget 4* Beach Resort

Eenvoudig maar zeer comfortabel resort op slechts 150 m van het strand. Naast de grote kamers maakt de gastvrijheid waarmee je door de eigenaren wordt ontvangen het verschil. Geen moeite is hun teveel om het je naar de zin te maken of te helpen. Bovendien is er een zeer goede kok in huis.

Beach Resort

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.   Elegant 4* Hotel

Elegantie en luxe gaan in dit resort samen met grote stijlvolle kamers die modern ingericht zijn. Vanuit het grote zwembad kijk je uit over de Indische Oceaan. Voor een heerlijk hapje of drankje kun je terecht in het restaurant of het mooie buitenzwembad. Er zijn ook diverse spa behandelingen mogelijk.

Elegant 4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Maalu Maalu 5* Resort & Spa

Maalu Maalu is een geheel in traditionele stijl van een Sri Lankaans vissersdorp opgezet luxe resort, terwijl de kamers zeer modern zijn ingericht en van alle gemakken voorzien. Het resort ligt direct aan het parelwitte zandstrand en beschikt over een uitgebreide spa en zwembad. Voor rust en ontspanning, omgeven met alle comfort, is dit de juiste plek om te verblijven.

Maalu Maalu Resort & Spa

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.