Beste hotels Patan – Nepal

Hotels Patan

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort  –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Community Homestay

Deze Homestay is een heel andere en unieke ervaring. Je ervaart het leven in een lokaal huis, communiceert met de lokale bevolking, leert hoe je de gerechten kookt en eet zoals de lokale bevolking eet, absoluut onbetaalbaar. Het unieke en onderscheidende karakter van Patan Community Homestay ligt in de nadruk om de gast een andere Patan te laten ervaren en te genieten van zijn verborgen schoonheid en onnoemelijke verhalen. De Community Homestay richt zich op het ondersteunen van de algehele ontwikkeling van Patan om bij te dragen aan het behoud en de promotie ervan.

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Heritage herberg

Heerlijke authentieke herberg in het hart van Patan. Sommige kamers hebben een zithoek waar je na een drukke dag kunt ontspannen. Verschillende kamers hebben een terras of balkon en beschikken over een eigen badkamer.

The Inn

LUXE

3.  Heritage Boutique 4* Hotel

Onlangs gerestaureerd historisch hotel. De accommodatie ligt aan de “Durbar Square”. Dit historische plein is Patan’s belangrijkste ontmoetingsplaats. In de Newari taal betekend Pahan gast en Chhen staat voor huis. Het is een oude Nepalese traditie gasten gastvrij te ontvangen. Dit hotel ontvangt zijn gasten in deze traditie als koningen. De comfortabele kamers staan in een historisch en cultureel aantrekkelijke setting.

Pahan Chhenn  

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.