Beste hotels Ping’an – China

Hotels Longji Rijstterrassen – Ping’an en Dazhai

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Dragon’s Den Hostel        (Dazhai)

Het Dragon’s Den Hostel is een eenvoudige herberg in Dazhai. Dazhai ligt niet ver van Ping’an maar is wat rustiger en minder bezocht door toeristen. Een uitstekend verblijf voor wandelingen in de schilderachtige omgeving.

Dragon’s Den Hostel 

2.   Longsheng Dazhai Tian Ranju Inn      (Dazhai)

Deze 3 sterren accommodatie ligt in Dazhai. Dazhai ligt niet ver van Ping’an maar is wat rustiger en minder bezocht door toeristen. Een uitstekend verblijf voor wandelingen in de schilderachtige omgeving.

Longsheng Dazhai Tian Ranju Inn

3.  Liqing Hotel      (Ping’an)

Het eenvoudig maar comfortabele Liqing Hotel heeft een van de beste uitzichten van Ping’an. Vanaf het balkon voor je kamer kun je genieten van de prachtige rijstterrassen. De accommodatie is alleen te voet bereikbaar. Vanaf de parkeerplaats wandel je in 20 minuten (berg op) naar het hotel. Voor een klein bedrag zijn er vriendelijke dragers die de bagage voor je naar boven brengen.

Liqing Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  Longji Star-Wish Resort      (Ping’an)

Het Longji Star-Wish ligt op een unieke locatie op een heuvel. Van hier heb je een fraai uitzicht over de omliggende rijstterrassen. Het 3* ster hotel is traditionele wijze van hout gebouwd. De accommodatie is alleen te voet bereikbaar. Vanaf de parkeerplaats wandel je in 20 minuten (berg op) naar het hotel. Voor een klein bedrag zijn er vriendelijke dragers die de bagage voor je naar boven brengen.

Longji Star-Wish Resort

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Li’an Lodge         (Ping’an)

In deze fraaie lodge heb je de spreekwoordelijk ‘kamer met uitzicht!’ De lodge is op traditionele wijze helemaal van hout gebouwd. Er is geen spijker gebruikt en alle verbindingen zijn met houtpennen. Het staat op een heuveltop vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de prachtige rijstterrassen. Het laatste stuk naar de lodge net buiten Ping’an kan alleen te voet worden afgelegd. Voor een klein bedrag zijn er vriendelijke dragers die de bagage voor je naar boven brengen.

   Li’an Lodge    

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.