Beste hotels Pingyao – China

Hotels in Pingyao

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Hongyuyuan Guesthouse

Het relatief eenvoudige maar sfeervolle Hongyuyuan Guesthouse is een prima keuze voor wanneer je authenticiteit zoekt. Reis je als gezin met tieners is dit wellicht een betaalbare en aantrekkelijke keuze. Het ‘family guesthouse’ ligt in het historische oude stadscentrum van Pingyao. De kamers zijn niet voorzien van airco.

Hongyuyuan Guesthouse

2.  Xiangshengyuan Guesthouse

Fraai guesthouse in oude centrum van Pingyao. Onze klanten zijn zeer te spreken over het Xiangshengyuan Guesthouse. Met name de sfeer, ligging en faciliteiten worden gewaardeerd. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.

Xiangshengyuan Guesthouse

3.  Dejuyuan Hotel   

Het Dejuyuan is een guesthouse met een authentieke uitstraling en geheel in courtyard stijl. Het ligt in een gezellig zijstraatje van de hoofdstraat die Pingyao doorkruist. De kamers zijn geheel op traditionele wijze ingericht en beschikken over airco en badkamer

Dejuyuan Hotel  

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

4.  Hong Changyu Inn

Hong Changyu Inn is een bijzonder en kindvriendelijk 4* hotel. De kamers zijn sfeervol met airconditioning en eigen badkamer. In de familiekamers zijn zelfs stopcontactbeschermers aanwezig, wat best bijzonder genoemd mag worden. De accommodatie heeft een uitstekende ligging op slechts 200 m van Ji’s Old Residence.

Hong Changyu Inn

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Water Hotel

Zoek je luxe en extra comfort dan is 4*/5* hotel in het hartje van Pingyao een uitstekende keuze. De accommodatie ligt aan de centrale Ming- en Qing-straat. Het heeft een eigen restaurant waar je als gast kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Water Hotel

6.  Yide Hotel 

Het Yide 4* Hotel is gevestigd in een schitterend gerestaureerd huis met dito traditionele binnenplaats. Het huis is gebouwd door een rijke koopman en stamt uit 1735. Het guesthouse is zonder twijfel heel bijzonder. Door de historische bouw zijn de kamers relatief klein evenals de soms wat eenvoudig ogende badkamers. De ambiance is wat het Yide zo onderscheid van andere verblijven.

Yide Hotel 

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.