Beste hotels Pokhara – Nepal

Hotels in Pokhara

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Middenklasse 3* Hotel in centrum van Pokhara

Rustig en centraal gelegen comfortabel 3* hotel. Het ligt vlak bij de wandelstraat, op slechts 300 meter van het prachtige Fewa-meer en biedt schone en comfortabele kamers. Vanuit het hotel heb je panoramisch uitzicht op de pieken van het Annapurna gebergte.

Comfort 3* Hotel

2.  Comfort 4* Hotel in hartje Pokhara

Dit 4* hotel ligt in het centrum van Pokhara en op 500 meter lopen van het Fewa meer. Vooral de centrale ligging is een pluspunt van dit hotel. Sommige kamers zijn voorzien van een comfortabele zithoek. Een aantal kamers biedt uitzicht op het meer of op het zwembad. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche.

White Pearl 4* Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3. Hotel 4* in het centrum van Pokhara

Luxueus 4* Hotel in het centrum van Pokhara op 200 meter van het Fewa meer en beschikt over een buiten zwembad. De moderne kamers hebben een eigen balkon en laten veel daglicht toe. je kunt er genieten van ontspannende, traditionele ayurvedische lichaamsbehandelingen in de Anada Spa. ‘s Avonds worden er Nepalese, culturele dansen uitgevoerd.

Barahi 4* Hotel in centrum Pokhara

4.  Resort & Spa 4* Hotel

Aangenaam hotel op slechts 5 minuten lopen van het Fewameer.

Atithi Resort & Spa

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Boutique Resort & Spa 4* hotel

Het Resort en spa ligt in Pokhara / Gaurighat, in het centrum van Lakeside. Het biedt een prachtig uitzicht op het Annapurna-gebergte. Het meer Fewa is op 150 meter afstand te vinden. Elk kamer ligt in een huisje van 2 verdiepingen, met handgesneden houten pilaren. De kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de tuin.

Temple Tree Resort

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.