Beste hotels Pondicherry – India

Hotels in Pondicherry (Puducherry)

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Boutique Hotel

Comfortabel hotel op centrale ligging. De kamers zijn modern ingericht. De eigen badkamer is uitgerust met een douche en bidet. Je kunt in het hotel genieten van een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet.

Boutique Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Beach Hotel 3* met zwembad

Villa hotel liggend op 150 m van Promenade Beach. Het hotel heeft een terras en buitenzwembad. De accommodatie verzorgt elke ochtend een continentaal ontbijt en een ontbijtbuffet.

Beach Hotel

3.  Heritage Hotel

Fraai en sfeervol hotel met authentieke uitstraling en uitzicht op tempel.  Het hotel ligt op slechts 2 km van de Goubert Bazaar en beschikt over ruime kamers met een eigen badkamer.

Heritage Hotel

4.  Modern 4* Hotel met zwembad

Hotel ligt op 950 m van het strand van Pondicherry en beschikt over 2 eetgelegenheden en kamers met een moderne inrichting. De kamers zijn ingericht met donkere houten meubels. Op het dak is een groot zwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen.

Modern 4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.   The Residency Towers 5* Hotel

Fraai luxe op 1 km van het Promenade-strand, en biedt een fitnesscentrum, een bar en uitzicht op de stad.

The Residency Towers

6.  Maison Perumal

Zeer fraai hotel met authentieke uitstraling waar je helemaal tot rust komt. In het restaurant kun je genieten van lokale gerechten. De aankleding en het met veel groen ingerichte atrium laat je ‘Zen’ worden.

Maison Perumal

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.