Beste hotels Punakha – Bhutan

Hotels in Punakha

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet (M.u.v. Homestay)
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau gaan we uit van een goed, verzorgd Hotel middenklasse (klasse A) of Homestay. Voor de meeste reizigers is dit de beste keuze en standaard opgenomen in het reisprogramma.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie voor meer info.

1.  Chimi Lhakhang Village Homestay

Door familie gerund Guesthouse met huiselijke sfeer.

Chimi Lhakhang Village Homestay 

2.  Hotel Vara

Resort van de extra klasse gerund door een familie.

Hotel Vara

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn veelal up-comfort 3*/4* accommodaties of hebben iets extra’s zoals bv. uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor reizigers die voor iets meer comfort of luxe gaan. Hou er rekening mee dat dit een opslag betekend op de reissom.

3. Dhensa Boutique Resort

Sfeervol, modern boutique 4*hotel, wanneer je voor de afwisseling een chique verblijf wenst.

Dhensa Boutique Resort  

4. RKPO Green 4* Resort

Vier sterren resort met een eigen restaurant, maar ook een bar/lounge en een koffiebar/café.

RKPO Green Resort

5.  Khuru Resort

Comfortabel en modern resort, voorzien van alle gemakken.

Khuru Resort

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze. Hou rekening met soms een aanzienlijke opslag in prijs!

6.  Amankora Punakha  (Met zwembad)

De Amankora behoort tot de buiten categorie. Uiterste luxe gecombineerd met prachtige uitstraling waar aan elk detail is gedacht. Je bereikt het hotel via een hangbrug welke behangen is met gebedsvlaggetjes.

Amankora Lodges Bumthang 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.