Beste hotels Puno – Peru

Hotels in Puno

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Colonial Plaza Hotel

Fraai hotel in hartje Puno. De accommodatie ligt op slechts 100 meter van de Plaza de Armas en de kathedraal. De koloniale uitstraling geeft het hotel een prettige uitstraling.

Colonial Plaza Hotel

2.  Balsa Inn

Comfortabel 3* hotel in het centrum van Puno niet ver van het Plaze de Armas. In het restaurant Totoras worden traditionele Peruaanse gerechten zoals stoofpot met alpacavlees geserveerd.

Balsa Inn  

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Qalasaya

Modern 4* Hotel met ruime kamers in het centrum van Puno en uitzicht op het Titicacameer. Uitstekend hotel om Puno te verkennen.

Qalasaya

4.  Hacienda Plaza de Armas

Authentiek middenklasse hotel, geheel in koloniale stijl dat direct aan de Plaza de Armas ligt. Vanuit het hotel heb je direct zicht op de tegenover liggende kathedraal. Kamers en hotel ademen een en al sfeer.

Hotel Hacienda Plaza de Armas

5.  Royal Inn 

Prima kleinschalig 4* hotel centraal gelegen in Puno. De moderne en stijlvolle kamers beschikken over een ruime badkamer. De kingsize bedden staan garant voor een goede nachtrust.

Royal Inn   

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

6.  Casa Andina Premium

Ben je op zoek naar wat rust en wil je de drukte van de stad ontvluchten? Dan is Casa Andina Premium een uitstekende keuze. Het 4* hotel ligt aan de oevers van het Titicacameer op 5 kilometer van het centrum van Puno.

Casa Andina Premium

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.