Beste hotels Pushkar – India

Hotels in Pushkar

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Paradise 3* Hotel met zwembad

Hotel ligt op 1,5 km van het meer aan de rand van de stad. In het zwembad kun je een verfrissende duik nemen. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd.

Paradise Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Heritage style Haveli 3* Hotel met zwembad

Comfortabel hotel op 500 m van het meer van Pushkar. In het buitenzwembad kun je een verfrissende duik nemen. Een aantal kamers biedt uitzicht op de bergen, het meer of de tuin. Elke kamer heeft een eigen badkamer.

Heritage style Haveli

3.  Familie hotel op top locatie

Eenvoudig familie hotel op direct aan de Ghats gelegen. Hier overnacht je voor de echte lokale beleving.

Familie hotel

4.  Luxury tent camp 4*

Tent camp resort even buiten Pushkar te midden van een rustgevend landschap, en biedt unieke tentaccommodatie met airconditioning. De tenten bieden uitzicht op de kas en zijn voorzien van zijden gordijnen en elegant houten meubilair. Elke tent is uitgerust met een zithoek en een eigen badkamer met een douche. De gasten kunnen luieren in de hangmatten, rijden in kameelkarren. Het restaurant bevindt zich in een tent en serveert lokale en internationale gerechten, bereid met verse groenten uit de tuin.

Luxury tent camp

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Modern 4* Hotel met zwembad

Het comfortabele 4* hotel ligt op 1,4 km van het meer van Pushkar en heeft een eigen restaurant. De kamers bieden uitzicht op het buitenzwembad. De kamers van het hotel hebben een eigen badkamer met douche.

Modern 4* Hotel

6.  Jagat Palace Hotel

Jagat Palace beschikt over een buitenzwembad, een spa en wellness centrum en een massagesalon. De accommodatie heeft de uitstraling van een erfgoed en ligt 7,7 km van de populaire bezienswaardigheden zoals de Brahma-tempel, het meer van Pushkar, en de Apteshwar Mahadev Tempel. Elke goed ingerichte kamer heeft airconditioning, een zithoek en een balkon.

Jagat Palace

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.