Beste hotels Ratnapura – Sri Lanka

Hotels in Ratnapura

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Villa Guesthouse B&B

Fraai, modern en nieuw Guesthouse met ruime verzorgde kamers en groene tuin op 5 minuten lopen van het centrum van Rathnapura. De eigenaar, Bhanu, doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Echte topper wat ons betreft!

Villa Guesthouse B&B

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.   Centauria Hill Resort

Centauria Hill is een 3* hotel met Heritage uitstraling. Het is gevestigd in een koloniaal herenhuis op de heuveltop in Ratnapura. Er is een buitenzwembad voor een verfrissende duik en een restaurant waar het ontbijt wordt geserveerd, maar waar je ook kunt lunchen of dineren.

Centauria Hill Resort

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Lake Serenity 4* Resort & SPA

Op een half uurtje rijden van Rathnapura ligt het Lake Serenity 4* resort. Een bijzondere accommodatie met fraaie bungalows. Voor wie zich even in de watten wil laten leggen is dit resort een juiste keuze. Heerlijk gelegen in de natuur, aan een meer en met een mooi zwembad. Voor honeymooners zijn er bijzondere arrangementen. Lake Serenity biedt tevens helikoptervluchten aan naar Adams Peak en/of het Sinharaja NP.

Lake Serenity Resort

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.