Beste hotels Sanya – China

Hotels in Sanya    (Hainan eiland)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Comfort   Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.   Gold Boutique Holiday Hotel 

Het Gold Boutique Holiday 3* Hotel ligt aan de tropische Coconut Corridor in Sanya. Vanuit je kamer heb je uitzicht op de mooie tuin of de zee. Alle kamers hebben een balkon. Voor zonnen of zwemmen kun je terecht in het buitenbad van het zwembad of op het nabij gelegen strand.

Gold Boutique Holiday Hotel Sanyabay

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

2.  Sanya Yalong Bay 5* Villas & Spa

Voor een exclusieve strandretraite ben je in het Sanya Yalong Bay 5* resort op de juiste plek. Er zijn meer dan 300 kamers en villa’s die van alle gemakken zijn voorzien. Vanuit de infinity pool kijk je uit over een meer. De in Balinese stijl ingerichte kamers hebben een open buitenbadkamer. Voor zowel volwassenen als kinderen is er genoeg te beleven. Maak van de gelegenheid gebruik je te laten verwennen met bv. een spabehandeling of massage. Na een duik in het mooie aangelegde zwembad kun je uitrusten in de tropische tuin of je neemt nog een sauna. Het resort is een uitstekende plek om je China reis af te sluiten.

Sanya Yalong Bay 5* Villas & Spa

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.