Beste hotels Sapa

Hotels Sapa

Sapa individuele rondreizen Vietnam Mango TravelIn Sapa is genoeg keuze qua overnachtingsmogelijkheden. Wij hebben de beste hotels en overnachtings-mogelijkheden in Sapa opgedeeld in 3 categorieën (Budget / Comfort / Luxe) om zo de beste hotel keuze in Sapa te kunnen maken. Hiermee geven wij een impressie van het type hotel waar wij voor kiezen bij het samenstellen van het reisprogramma. Bij de aanvraag van een reis of voor een reisplan / offerte kun je aangeven welke categorie of type hotel jou voorkeur heeft.

Of je nu een degelijk hotel of voor luxe gaat, in Sapa heb je een aardige keuze aan hotels. De centrale markt vormt het hart van de stad. Hier verkopen de Black Hmong en de Red Dzao hun handwerkartikelen. Een prima locatie dus om een hotel te boeken.

 

Comfort niveau

1.  Comfort 3* hotel in hart van Sapa                            Onze keuze!

Een comfortabel hotel in het hart van Sapa. Je wordt met open armen ontvangen en de bediening is werkelijk geen vraag of verzoek te veel. Het hotel beschikt over mooie ruime kamers en sommige hebben een zithoek. Er zijn fietsen te huur en als je liever op een brommer gaat, wordt dat met alle plezier voor je geregeld. ’s Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijt.

Comfort  3* hotel in hart van Sapa 

3.  Comfort 3* Hotel met uitzicht op bergen                      TIP!

Een uitstekend 3* hotel in het centrum van Sapa. Op het zonneterras van het hotel heb je uitzicht op de bergen. De kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken allemaal over een eigen badkamer. In het hotel zijn fietsen te huur.

Comfort 3* hotel  met zonneterras

Luxe niveau

3.  Sapa 4* hotel & Spa

Heerlijk 4* hotel met modern ingerichte kamers die beschikken over een zithoek. In de spa van het hotel kun je heerlijk relaxen. ’s Morgens kun je genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet.

4* Hotel & Spa

4.  Resort & Spa 5* hotel

Een in stijl en met veel elegantie ingericht 5* Resort & Spa dat beschikt over een verwarmd binnenbad. In de spa kun je genieten van een heerlijk ontspannen massage. De kamers zijn zijn licht en hebben een prachtig uitzicht op de bergen. Naast een douche hebben de badkamers een bad. Het resort heeft een buggy service waarmee je kunt worden opgehaald vanaf de kerk bij het marktplein of om het terrein van het resort te verkennen.

Resort & Spa 5* hotel

Let op!    De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen je voorkeur mee en geven waar nodig een vergelijkbaar of beter alternatief in het reisvoorstel.