Beste hotels Shanghai – China

Hotels in Shanghai

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  The Phoenix 

The Phoenix Hostel is een uitstekende en pragmatische keuze wanneer je in Shanghai verblijft. De accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het metrostation. Een metronetwerk dat het grootste ter wereld is! Maar het is ook slechts 15 minuten lopen naar The Bund. De moderne eenvoudig ingerichte kamers zijn netjes. De gezamenlijk verblijven zoals de rooftopbar maken het verblijf met name voor gezinnen met tieners zeer de moeite waard. In het guesthouse heerst een ontspannen en trendy sfeer.

The Phoenix Hostel Shanghai

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Campanile Shanghai Bund Hotel

Voor een aangenaam verblijf in Shanghai zit je in het Campanile hotel goed. De accommodatie heeft een centrale ligging in de wijk Huangpu van Shanghai, op 900 meter van de Yu Garden en The Bund. Het metrostation Natural Museum ligt slechts op minder dan 10 minuten lopen.

Campanile Shanghai Bund Hotel

3.  Central Hotel Shanghai

In het hart van Shanghai, op 400 meter van de grote Nanjing Road winkelstraat, ligt het 4* Central Hotel. Deze moderne accommodatie met hedendaags ingerichte kamers staan garant voor een comfortabel verblijf. In het eigen Continent restaurant worden diverse westerse gerechten geserveerd. In het tweede restaurant, restaurant Shanghai kun je kiezen uit lokale gerechten uit Shanghai en kijk je naar liveoptredens.

Central Hotel Shanghai

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Astor House Hotel 

Bij het Astor House kies je voor een verblijf in een oud-koloniaal heritage hotel waar de sfeer en details uit de 19e eeuw goed bewaard zijn gebleven. Het is niet zozeer de luxe maar de koloniale sfeer die dit hotel zo bijzonder maakt. Het hotel heeft een perfecte ligging dicht bij de Bund Boulevard waar je in 10 minuten naar toe loopt.

Astor House Hotel   

5.  The Yangtze Boutique Hotel 

The Yangtze 5* Boutique Hotel combineert de charme van Shanghai uit de jaren 30 met luxe van heden ten dage. Oude lokale cultuur elementen worden op creatieve wijze gecombineerd met art deco stijl. De accommodatie ligt in hartje Shanghai, met het metrostation People’s Square voor de deur.

The Yangtze Boutique Hotel 

6.  Fairmont Peace Hotel On the Bund 

Fairmont Peace, een Iconisch 5* Hotel! Wanneer je je echt wilt laten verwennen, kies je voor het historisch 80 jaar oude hotel direct aan The Bund Boulevard gelegen. Vanaf het balkon heb je vol uitzicht op de Bund en de Skyline van Shanghai. Een schitterend hotel met weelderige art deco-kenmerken waar onder andere gasten als Charlie Chaplin hebben overnacht.

Fairmont Peace Hotel On the Bund 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.