Beste hotels Shaxi – China

Hotels in Shaxi (onder Lijiang)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Shaxi Aoding Courtyard

Het Shaxi Aoding is een fraai 3* Courtyard hotel in Jianchuan. In de binnentuin en gemeenschappelijke loungeruimte kun je heerlijk ontspannen na bijvoorbeeld een dagje fietsen, fietsen die ter plekke beschikbaar worden gesteld.

Shaxi Aoding Courtyard

2.  Old Theatre Inn

Het Old Theatre is een bijzonder boutique hotel met slechts vijf comfortabele kamers. Het is gevestigd in een volledig gerestaureerd gebouw dat stamt uit 1784. De kamers hebben hun eenvoud en authentieke uitstraling behouden. De ruime badkamers zijn voorzien van alle moderne voorzieningen. Oorspronkelijk deed het pand dienst als Duan Tempelschool. Naast het gastenverblijf heeft de herberg een lokaal hoog aangeschreven restaurant met streekgerechten. Reis je van Dali naar Lijiang of omgekeerd, dan is een verblijf in de Old Theatre Inn in Shaxi zeer aan te bevelen.

Old Theatre Inn

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.