Beste hotels Shigatse – Tibet

Hotels in Shigatse

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd 3* Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Hou er rekening mee dat op sommige locaties, afhankelijk van de reis, slechts zeer bescheiden en eenvoudige accommodatie beschikbaar zijn.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1. Shigatse Hotel

Het Shigatse Hotel is een 3* verblijf op een centrale ligging. Vlakbij het Thashilunpo klooster is het een uitstekende keuze om de stad te verkennen. Het is een typisch hotel in Tibetaanse stijl. De kamers zijn niet groot maar comfortabel.

Shigatse Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s qua faciliteiten, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Manasarovar Hotel

Het Manasarovar 4* Hotel in Shigatse is in 2001 gebouwd in Tibetaanse stijl. Het hotel is gelegen in het stadscentrum van Shigatse, een gunstige locatie ten opzichte van het Tashilumpo-klooster. Het restaurant van het hotel biedt een selectie van Sichuan, Kantonese en lokale gerechten.

Manasarovar Hotel

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze. Wees je er van bewust dat luxe in Tibet een relatief begrip is.

3.  Qomo Langzong Hotel    

Het Qomo Langzong is een relatief nieuw luxe 4* hotel dat in 2014 gereed is genomen. Het Qomo Langzong Hotel is een geweldige plek voor reizigers om te ontspannen na een drukke dag.

Qomo Langzong Hotel

4.  Vienna International Hotel

Het 4* Vienna International Hotel is in 2018 geopend. De accommodatie heeft een frisse moderne uitstraling.

Vienna International Hotel 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.