Beste hotels Songpan – China

Hotels in Songpan (Huanglong National Park)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Voor verblijf in het Jiuzhaigou Nationaal Park ga naar: Hotels in Jiuzhaigou Nationaal Park

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Emma’s Guesthouse

Emma’s Guesthouse is een eenvoudig maar comfortabel familie guesthouse dat centraal gelegen is in Songpan, waar je hartelijk wordt ontvangen. De kamers zijn redelijk basic, verwacht daarom geen luxe. Emma zal je de oren van het hoofd kletsen in haar restaurantje Emma’s Kitchen. Ze is zeer temperamentvol en spreekt uitstekend Engels. In tegenstelling tot de parken, is Songpan toeristisch gezien nog niet zo ontwikkeld. De keuze en het niveau van de hotelaccommodatie is daardoor beperkt.

Emma’s Guesthouse

2.  Dengba Herberg  

De Dengba Herberg is een eenvoudig hotel aan de rand van de Songpan. Het familie gerunde hostel heeft een sfeervolle serre waar je de andere gasten kunt ontmoeten, gelegenheid is om een spel te spelen of een praatje te maken met de gezinsleden.

Dengba Hostel                  

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Ajimu Guesthouse

Het Ajimu Guesthouse is een fijne plek om te verblijven wanneer je ook het oude kleurrijke centrum van Songpan wilt verkennen. Het is een degelijke driesterren accommodatie en één van de beste locaties om te verblijven in Songpan.

Ajimu Guesthouse

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Seercuo International Hotel

Het Seercuo International, een modern en luxe hotel met alle gemakken voorzien. Ligt zeer gunstig om het Huanglong park te bezoeken, maar ligt op iets meer dan uur rijden van Songpan. Ligt je prioriteit bij de nationale parken zoals Huanglong en Jiuzhaigou en minder bij een bezoek aan Songpan dan is het Seercuo International een uitstekende keuze.

Seercuo International Hotel

 

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.