Beste hotels Suzhou – China

Hotels in Suzhou   (Water town)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

 Comfort   Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  Pingjiang Lodge

Verblijf in een authentiek Chinees Courtyard 4* hotel in het centrum van het historische stadsgedeelte. Het eeuwenoude pand is recentelijk volledig gerenoveerd en heeft knusse kamers met mooie oude houten meubels. Het is een sfeervol hotel, voorzien van alle moderne gemakken.

Pingjiang Lodge

2.  Hotel Soul Suzhou

Geef je de voorkeur aan luxe dan is dit 4* hotel met ruime moderne kamers en luxe ontbijt iets voor jou. Dit hotel ligt op loopafstand van het oude deel van Suzhou.

Hotel Soul Suzhou

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Garden Hotel Suzhou

Het Garden 4* Hotel is een stijlvol hotel voorzien van bijbehorende luxe. De mooie tuin is één van de pluspunten om hier te verblijven. De accommodatie ligt in het westen van Suzhou op 1 kilometer van de voetgangersstraat Shilu. Het hotel biedt fietsverhuur.

Garden Hotel Suzhou (Yuanwailou)  

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.