Beste hotels Tangalle – Sri Lanka

Hotels in Tangalle Zuid kust

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Comfort   –  Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Mangrove Beach Chalets

Ga je voor de ultieme bounty beleving onder de palmen op het strand, dan zijn de Mangrove Beach Chalets de juiste keuze. De chalets liggen direct aan het eigen strand van het resort welke je bereikt via een loopbrug over een stroompje. Onder de palmbladeren is een bar en restaurant waar je prima kunt eten. Er zijn fietsen te huur voor een tochtje.

Beach Chalets

2.  Palm Paradise Cabanas Beach Resort

Het Beach Resort ligt midden in een kokosnootplantage en direct aan het zandstrand. Grijp de gelegenheid om met een kokosnoot in de hand en liggend in een hangmat te relaxen en een mooi boek te lezen. Wij adviseren om een cabana te nemen. Deze authentieke bungalows liggen midden in de plantage, zijn zeer comfortabel en geven uitzicht over de zee. In de directe omgeving kun je vele watersportactiviteiten ondernemen en zijn verschillende restaurantjes te vinden.

Palm Paradise Cabanas Beach Resort

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Turtle Bay ‘4* Boutique Hotel’

Dit Luxe Boutique hotel heeft een luxe uitstraling met uitzicht op de Indische Oceaan waar je ’s avonds de prachtige zonsondergang kunt bewonderen. Het fraaie zwembad is heel uitnodigend voor een verfrissende duik. Het restaurant heeft een uitstekende keuken en voor een cocktail kun je terecht aan de bar. Het hotel is omgeven door leuke eetgelegenheden en ligt aan het strand van Tangalle. Deze accommodatie is een uitstekende plek om te genieten en tot rust te komen. Je kunt zelf kiezen waar je wilt genieten van een romantisch diner, in het hotel of voor de afwisseling bij een van de uitstekende restaurantjes aan het strand. Bij het hotel zijn fietsen te huur om een tochtje te maken langs de haven en de boulevard.

Boutique 4* Hotel

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.