Beste hotels Tansen / Palpa – Nepal

Hotels Tansen / Palpa

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort  

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Community Homestay

Wat is leuker dan een verblijf bij een gezin in huis. De accommodatie is eenvoudig, maar je wordt met open armen ontvangen. Het Community Homestay Network is een initiatief dat met ondersteuning van Mango Travel is opgezet. Het is een community-based Homestay-netwerk dat reizigers verbindt met de echte gezichten van Nepal voor een echte lokale reiservaring in Nepal. Veel van onze gastgezinnen ondersteunen hun eigen dorpsscholen en leercentra vanuit het overschot dat ze genereren met het gastgezinsproject. Terwijl je bij een van de gastgezinnen verblijft, kun je ook vrijwilligerswerk doen om les te geven in een van de scholen, te helpen bij de wederopbouw van klaslokalen die zijn beschadigd door de aardbeving, of door simpelweg je ideeën over gezondheid, onderwijs en hygiëne in de lokale gemeenschap te delen.

Community Homestay

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.   Srinagar Hotel

De overnachtingsgelegenheden in Tansen zijn eenvoudig en er is slechts een beperkte keuzen. Hotel Srinagar is van de aanwezige hotels de beste keuze. De voorzieningen zijn op het niveau van een middenklasse 3* hotel. Het personeel is uiterst vriendelijk, en geen moeite is ze teveel. Door de  hogere ligging is er zelfs in de zomer ’s morgens een frisse bries. Je hebt door de hoge ligging wel een mooi uitzicht over de omgeving.

Srinagar Hotel

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.