Beste hotels Thanjavur – India

Hotels in Thanjavur (Tanjore)

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Comfort 3* Hotel met zwembad

Modern hotel met hedendaags ingerichte kamers. Er is een fraai, met palmbomen omgeven buiten zwembad. Het hotel heeft een zonneterras en een tuin. In de bar kunt u genieten van een drankje.

Comfort 3* Hotel

2.  Lakshmi 4* Hotel

Lakshmi Hotel ligt in het prachtige en historische Thanjāvūr. Het moderne hotel beschikt over een terras in de tuin en een bar. Alle kamers hebben een koelkast en een eigen badkamer.

Lakshmi

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Sangam 3* Hotel

Sangam Hotel ligt op 1 km van de Brahadeeshwara-tempel. Deze accommodatie biedt een buitenzwembad en 2 eetgelegenheden. De elegante kamers zijn smaakvol en modern ingericht en hebben grote ramen. In de ruime kamers is een bank aanwezig.

Sangam Hotel

4. Svatma 5* Hotel

Svatma is een modern en sfeervol hotel met een restaurant en buitenzwembad. Voor een drankje kunt u terecht in de eigen bar.

Svatma

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.