Beste hotels Thimphu – Bhutan

Hotels in Thimphu

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet (M.u.v. Homestay)
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau gaan we uit van een goed, verzorgd Hotel middenklasse (klasse A) of Homestay. Voor de meeste reizigers is dit de beste keuze en standaard opgenomen in het reisprogramma.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie voor meer info.

1.  Bhutan Hotel

Aangenaam en nieuw 3* stadshotel. De kamers zijn wat kleiner dan de normaal groot aangemeten kamers in Bhutan.

Bhutan Hotel  

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn veelal up-comfort 3*/4* accommodaties of hebben iets extra’s zoals bv. uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor reizigers die voor iets meer comfort of luxe gaan. Hou er rekening mee dat dit een opslag betekend op de reissom.

2.  Hotel Norbuling

Uitstekend 3* middenklasse hotel met moderne uitstraling in centrum van Thimphu.

Hotel Norbuling

3.  Osel Thimphu Bhutan

Modern 4* hotel aan de rand van het stadscentrum. Rustig gelegen en een uitstekende keuze wanneer je net iets meer luxe wenst.

Osel Thimphu Bhutan 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze. Hou rekening met soms een aanzienlijke opslag in prijs!

4.  Hotel Druk

Hotel Druk is een 4* hotel dat een begrip is in Thimphu. Het hotel straalt klasse en stijl uit met de grandeur van weleer. Een van de bijzondere details is dat de zijwand in de badkamer kan worden opengeklapt waardoor het bad het middelpunt van de kamer wordt. Bovendien ligt het hotel in het hart van Thimphu waardoor alles op loofafstand is.

Hotel Druk

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.