Beste hotels Tiger Leaping Gorge – China

Hotels in Tiger Leaping Gorge

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

 

STANDAARD

In de Tiger Leaping Gorge zijn de overnachtingsgelegenheden zeer beperkt en op een paar vingers te tellen. De accommodaties zijn redelijk basic en passend bij een trekking van deze aard. De Guesthouses of Homestays zijn netjes en schoon maar verwacht geen luxe. De sfeer is echter onovertroffen met ’s avonds zitten rond een houtvuur om je schoenen te drogen en te praten met andere wandelaars.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Halfway Guesthouse

Het Halfway Guesthouse is onze favoriet vanwege de heerlijk ontspannen en authentieke sfeer. De kamers zijn heel eenvoudig. Er zijn gedeelde wasgelegenheden. Op het terras heb je een prachtig uitzicht over de canyon en kun je genieten van prima ontbijt.

Halfway Guesthouse

2.  Tea Horse Guesthouse

Qua voorzieningen is het Tea Horse Guesthouse misschien net iets beter dan andere accommodatie op de befaamde Tiger Leaping Gorge trekking route. Het guesthouse wordt door een vriendelijke lokale familie gerund. Wij kunnen hier voor je een kamer met eigen badkamer boeken. In het aanwezige restaurant kun je zowel westers als lokale maaltijden bestellen.

Tea Horse Guesthouse 

 

Routekaart

Route Tiger Leaping Gorge Trekking

Routekaart Tiger Leaping Gorge Trekking

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.