Beste hotels Trincomalee – Sri Lanka

Hotels in Trincomalee Oost kust

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.   Sfeervol 3* Hotel met zwembad

Dit sfeervolle 3* middenklasse hotel ligt slechts op een steenworp afstand van het het strand. Naast ontspannen in het buitenzwembad kun je hier een rustgevende spabehandeling in het wellnesscentrum ondergaan. Alle kamers zijn gegroepeerd rondom het gezellige zwembad. Je kunt kiezen voor een heerlijk diner in het hotel restaurant of één van de gezellige restaurantjes in de directe omgeving.

Sfeervol 3* Hotel

2.  Prijsgunstig 4* Beach Hotel met zwembad

Het Beach Hotel bevindt zich ten noorden van Trincomalee en beschikt over een buitenzwembad. De kamers hebben een eigen balkon. Vanuit het hotel kun je gemakkelijk een (duik)excursie maken naar het mooie Pigeon Island. Uitstapjes en activiteiten, zoals het spotten van walvissen of dolfijnen behoren tot de mogelijkheden.

4* Beach Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

3.  Middenklasse Hotel – Nilaveli Beach

Het Nilaveli 3* Beach Hotel ligt direct aan het uitgestrekte witte strand. De comfortabele kamers zijn rustgevend ingericht met neutrale kleuren en van alle gemakken voorzien. Er is een groot buitenzwembad aanwezig en voor de kust zie je Pigeon Island liggen. Het is een broedplaats voor vele trekvogels en je kunt er een prachtige snorkel tour maken of duiken.

Nilaveli Beach Hotel 

4.  Trinco Blu 4* Hotel

Het Trinco Blu is een uitstekend hotel waar je kunt genieten van de witte zandstranden en helder blauwe zee. Naast 80 comfortabele kamers zijn er verschillende Beach Chalets die wij van harte kunnen aanbevelen. Trincomalee is zeer in trekt bij duikliefhebbers en bij reizigers die walvissen en dolfijnen willen spotten. De meeste kans om de walvissen voor de kust te zien is in de periode juni t/m. september.

Trinco Blu 4* Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  C Beyond Nilaveli

Het C Beyond kijkt uit op een grote natuurlijke vijver en ligt op 19 km van Trincomalee. Een fantastisch hotel met kamers die een fantastisch uitzicht bieden op de lagune. De staf doet echt alle moeite om je helemaal thuis te laten voelen. Het eten in het gezellige restaurant is geweldig. Kortom een uitstekend hotel.

C Beyond Nilaveli

6.  Jungle Beach by Uga Escapes

Het Jungle Beach Resort heeft 5 sterren en ligt even ten noorden van Trincomalee, In het geheel zijn er 48 villa’s in drie soorten. Zo zijn er de beach, de lagoon en de jungle cabins. Afhankelijk van je voorkeur, hebben de beach en jungle cabins een buiten regendouche. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het Jungle Beach een prachtig groene tuin. Door de overvloedige begroeiing en ruime opzet is de privacy bij je cabin gegarandeerd. In het uitstekende restaurant worden authentieke Sri Lankaanse gerechten bereid.

Jungle Beach by Uga Escapes 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.