Beste hotels Trujillo – Peru

Hotels in Trujillo

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Las Quintanas

Fijn pension in winkel- en woongebied nabij het historische centrum van Trujillo. Het centrale plein ligt op 10 minuten lopen. Alle kamers en suites beschikken over een eigen badkamer.

Las Quintanas

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Hotel Central

Sfeervol 3* hotel op 300 meter van het centrale plein en de kathedraal. De kamers zijn zeer comfortabel met een geweldige airco. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Hotel Central

3.  Casa Andina Standard

Prettig en modern ingericht 3* hotel. Een uitstekende verblijfplaats om de stad en de omgeving te verkennen. Het ontbijtbuffet is veelzijdig en uitgebreid. Het Casa Andina heeft een uitstekende ligging op 100 m afstand van het Archeologisch museum, het Mayorazgo de Facalá House en 200 m van de Plaza de Armas.

Casa Andina Standard

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Costa del Sol

Luxueus 5* hotel met bijzonder lichte en prettige kamers. Het hotel beschikt over uitstekende faciliteiten als gym, spa, groot zwembad en een mooie tuin met lama’s. Met de taxi ben je in 10 minuten in het historische centrum van Trujillo of aan het strand van Huanchaco.

Costa del Sol Wyndham Trujillo

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.