Beste hotels Tucume (Chiclayo) – Peru

Hotels in Tucume bij Chiclayo

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

 • Westers Toilet
 • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
 • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
 • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
 • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Casa Sipan

Casa Sipan is een wel heel speciale accommodatie wanneer je eens iets anders zoekt. Op 30 km afstand van Chiclayo ligt deze hacienda in ’the middle of nowhere’. Een oase van rust in landelijke omgeving. Je hebt hier een heerlijk verblijf te midden van kleurrijke bloemen en street art. Zeker voor kinderen en paarden liefhebbers is Casa Sipan een aanrader. De trots van de familie zijn de paarden en met een beetje geluk wordt er een paardenshow gegeven. Voor ontspanning is een duik in het zwembad mogelijk. Minimaal 2 nachten verblijf is vereist.

Casa Sipan

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.  Los Horcones

Los Horcones is een werkelijk prachtige accommodatie met vele activiteiten op 30 km afstand van Chiclayo. In een fraaie tuin staan fraaie van aarde (adobe) gemaakt vakantiehuisjes. Los Horcones is het ideale verblijf voor wanneer je even af wilt van de gangbare toeristische paden. Een absolute aanrader voor gezin met kinderen.
Brood wordt ter plekke gebakken in de houtoven, heerlijk vers en lekker. In het Horcones restaurant kun je een wel heel bijzondere kookworkshop volgen. Traditionele gerechten worden volgens het slow cooking vervaren onder de grond bereid. In de tijd dat je zit te wachten tot de maaltijd klaar is kun je een bezoek brengen aan de zilversmid en misschien helpen bij het maken van een zilver souvenir voor je zelf. Voor ontspanning is een duik in het zwembad mogelijk. Er zijn verschillende meerdaagse programma’s. Minimaal 2 nachten verblijf is vereist.

Enkel van de vele opties:
 • Brood workshop
 • Adobe Workshop
 • In Barro schilderen
 • Reliëf in aluminium
 • Traditione kookworkshop
 • Nacht van vreugdevuren
 • Vervaardiging van zaklampen
 • Paardrijden
 • Fietsen
 • Enz.

 Los Horcones  

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.