Beste hotels Udaipur – India

Hotels in Udaipur

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Homestay

Homestay bij gastgezin voor de echte lokale beleving. De B&B is ligt centraal in Udaipur. Je wordt van harte welkom geheten en je host laat je graag de ‘Off beaten’ plekjes in Udaipur zien.

2.  Heritage Haveli 3* Hotel aan Pichola meer

De Haveli is de voormalige woonplaats van een adellijke familie en heeft een uitstekende locatie aan het Pichola-meer. Het is voorzien van kleurrijke kamers met een traditionele inrichting. De privébadkamer is uitgerust met een douche met warm en koud water. Het restaurant op het dak biedt een weids uitzicht over de stad en het restaurant kijkt uit over het meer en het paleis.

Heritage Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Comfort 3*Hotel met zwembad

Hotel ligt op 300 meter van de Hanuman Ji- tempel. Het beschikt over een restaurant en een buitenzwembad. De accommodatie biedt Ayurvedische massages en een dakterras met uitzicht op het City Palace Fort. Het restaurant kijkt uit op de tuin en het zwembad en serveert een verscheidenheid aan Indiase en Europese gerechten. Er zijn tevens vegetarische alternatieven.

Comfort 3*Hotel

4.  Palace Hotel met zwembad

Sfeervol hotel met fraaie tuin en zwembad. Dit hotel beschikt naast een restaurant over een bar/lounge en een koffiebar/café en er is gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes.

Palace Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Heritage 4* Hotel met zwembad

Het hotel beschikt over een buitenzwembad en biedt een adembenemend uitzicht op de heuvels van Aravalli. Het ligt op slechts 5 km van het City Palace Museum, het Pichola-meer. De eigen badkamer is uitgerust met een bad en een douche. Het eigen restaurant serveert een verscheidenheid aan Indiase, Chinese en continentale gerechten.

Heritage Hotel

6. Jagat Niwas Palace 3* Hotel

Jagat Niwas Palace hotel, een herenhuis uit de vroeg 17e eeuw gebouwd volgens de traditionele Mewar-architectuur, is gevestigd aan de oostzijde van het beroemde meer Pichola en de Lal Ghat Road. Op verzoek kunt u paardrijden en genieten van Ayurvedische massages en poppenkasten in folk-stijl. De kamers en suites zijn ingericht in Indiase stijl met antieke meubels en bieden uitzicht over het meer van Pichola. Het hotel beschikt over een restaurant aan het meer, dat Indiase, continentale en Chinese gerechten serveert. Vanuit het Jagat Niwas Palace heeft u een prachtig uitzicht over het stadspaleis, het Monsoon-paleis en de oude tempels van Udaipur.

Jagat Niwas Palace

LUXE (Extra klasse)

7.  Lemon Tree 5* Hotel

Het Lemon Tree Hotel is een accommodatie van de extra klasse en bevindt zich op 5 km van de Jagdish-tempel en op 6 km van het Stadspaleis van Udaipur.

Lemon Tree

 

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.