Beste hotels Ulaanbaatar – Mongolië

Hotels in Ulaanbaatar

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Guesthouses, Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed verzorgd 3* middenklasse hotel (guesthouse) dat netjes en schoon is. Prijstechnisch is deze categorie aantrekkelijk.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Khuvsgul Lake 3* Hotel

Fraai modern hotel in hart van Ulaanbaatar op korte afstand van het Sukhbaatar plein. Centralere ligging is haast niet mogelijk. De hedendaagse inrichting geeft de accommodatie een fraaie uitstraling.

Khuvsgul Lake Hotel

2.  Nine 3* Hotel

Comfortabel hotel op uitstekende ligging nabij het Sukhbaatar plein. Je loopt heel gemakkelijk naar het Government House, het State Opera and Ballet Theatre en het National Historical Museum. De kamers zijn van alle gemakken voor zien en beschikken over een eigen badkamer. Het ontbijt is prima.

Hotel Nine Ulaanbaatar

3.  Gobi Kelso 3* Hotel

Het Best Western Gobi Kelso hotel is een uitstekend vertrekpunt voor excursies en start voor je reis door Mongolië. De strategische ligging van het hotel, op slechts 3 km van het stadscentrum, zorgt ervoor dat gasten snel en gemakkelijk veel lokale bezienswaardigheden kunnen bereiken. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance.

Gobi’s Kelso

4.  Springs 3* Hotel

Het Springs hotel ligt in het centrum van de stad op slechts 5 minuten lopen van het Sukhbaatar plein en het grote winkelcentrum. Voor een rustgevende massage kun je terecht in de spa van het hotel.

Springs Hotel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

5.  Bayangol 4* Hotel

Het Bayangol is een hedendaags ingericht 4* Hotel met centrale ligging. De kamers hebben Mongoolse invloeden die gecombineerd zijn met westerse luxe. Een prettig hotel om te verblijven.

Bayangol Hotel

6.  Kempinski Khan Palace 4* Hotel

Uitstekend hotel met ruime kamers en vriendelijke bediening. De accommodatie ligt op 2 km van het centrale plein van Ulaanbaatar. Er is een Spaans geïnspireerde restaurant & Lounge waar je heerlijk kunt ontspannen. Het hotel beschikt over een eigen spa, wellness centrum en sauna.

Kempinski Khan Palace

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

7.  The Blue Sky Tower 5* Hotel

Het Blue Sky Tower hotel is gevestigd in het hoogste gebouw van Ulaanbaatar met een bijzondere architectonische structuur. Het hotel heeft een uitstekende ligging aan het Sukhbaatar plein. Naast een wellness centrum is er een binnenzwembad. De luxe kamers zijn ingericht in Europese stijl en hebben een modern interieur.

The Blue Sky Tower

8.  Tuushin Best Western 5* Hotel

Het Best Western Premier Tuushin ligt op slechts 2 minuten lopen van het Sukhbaatar plein. De accommodatie heeft een sfeervolle uitstraling. Naast een fitnesscentrum beschikt het hotel over een mineraal bad. Verder zijn alle faciliteiten aanwezig welke van een hotel in deze categorie mag verwachten. Voor een goed diner kun je terecht in het prima restaurant van het hotel.

Tuushin Best Western

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.