Beste hotels Unawatuna – Sri Lanka

Hotels Unawatuna Beach – Zuid-West kust

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Guesthouse 3* Pension

Fraai Guesthouse dat wordt omgeven door weelderig tropisch groen en beschikt over comfortabele kamers op minder dan 200 meter van het strand van Unawatuna. Er heerst een heerlijk ontspannen sfeer in een oase van rust. Vanuit Unawatuna is het eenvoudig het nabij gelegen Galle te bezoeken.

Guesthouse 3* Pension

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

2.   Joe’s Resort 3* Hotel met zwembad

Joe’s Resort ligt direct aan het strand in de baai. Het is een moderne accommodatie met 14 comfortabele kamers. Naast het uitstekende hotel restaurant heb je een keur van keuzes om elders te dineren. Bij Joe’s Resort is een tuin met barbecuefaciliteiten en een mooi buitenzwembad.

Joe’s Resort 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Thaproban Pavilion 4* Resort & Spa

Het resort ligt op een steenworp afstand van het strand van Unawatuna. In het buitenzwembad en spa van het hotel kun je heerlijk ontspannen. Laat je verwennen in dit fraaie resort dat op slechts enkele kilometers van Galle Fort ligt.

Thaproban Pavilion Resort and Spa 

4.  Apa Villa Thalpe 5* Hotel

Apa Villa Thalpe is een oase van rust en ligt op 15 minuten rijden van Galle Fort. De ruime suites kijken uit op de tropische tuin en fraai buitenzwembad. De kamers zijn sfeervol, modern en licht ingericht. Voor extra luxe en comfort ben je hier op het juiste adres om even tot rust te komen.

Apa Villa Thalpe

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.