Beste hotels Urubamba – Peru

Hotels in Urubamba

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij in offerte anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Heb je een specifieke voorkeur voor een hotel dan kan dit bij de aanvraag worden aangegeven.

Comfort   –  Luxe

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1.  San Agustin

Van sinaasappelgaard omgetoverd tot heerlijk 3* hotel. San Agustin is gevestigd in een oud koloniaal landgoed dat is omringd door fraaie tuinen. Het heeft een chique / modern interieur en biedt veel luxe in vergelijk met andere accommodaties in deze categorie. Tot de faciliteiten behoren een spa, een buitenzwembad. De accommodatie ligt even buiten Urubamba aan de overzijde van de rivier.

San Agustin

2.  Tierra Viva  

Karakteristiek 4* hotel op 10 kilometer van Urubamba. De authentieke uitstraling van het oorspronkelijke pand is behouden gebleven waardoor er een prettige sfeer aanwezig is. In de mooi aangelegde tuin wordt ’s avonds een kampvuur gestookt waarom heen het gezellig toeven is.

Tierra Viva 4*Hotel  

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

3.  Casa Andina Premium

Heerlijk verblijven in 5* luxe resort in chaletstijl, gelegen tussen Urubamba en Ollantaytambo. De modern ingerichte kamers hebben een ruime badkamer met bad. Vanuit je kamer heb je uitzicht op de omringende bergen. Het resort beschikt over een planetarium. In de omringende landschapstuinen kun je ontspannen. Verder is er een uitgebreide spa waar je een wellnessbehandeling kunt nemen.

Casa Andina Premium

4.  Skylodge

Hangend slapen aan een bergwand, het kan echt!. Een van de meest bijzondere overnachtingsgelegenheden die er te boeken is. De skylodge is uitsluitend klimmend en via een zip-line te bereiken. Je overnacht in de Skylodge Adventure Suites in een doorzichtige policarbonaat cubes die hoog boven de Heilige Vallei hangt. Vanuit je bed heb je een fantastisch uitzicht in deze magische vallei en ’s nachts kun je genieten van een magische sterrenhemel. De cubes zijn 7,5 meter lang en 2,6 meter hoog en breed. Naast het bed is er een tafeltje met koffie- en theefaciliteiten, een wastafel en toilet. Het ontbijt en diner is inclusief.

Skylodge

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.