Beste hotels Varanasi – India

Hotels in Varanasi (Benares)

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

Standaard  –   Comfort   –  Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB.  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Villa 3* Hotel

Hotel is gevestigd in een authentieke 80 jaar oude villa en is uitstekend gelegen op 700 meter van Dasaswamedh Ghat, op 1,1 km van Manikarnika Ghat en op 1,6 km van de Kashi Vishwanath Tempel. De eigen badkamers hebben een douche.

Villa Hotel

2.  Centraal gelegen comfort Hotel

Hotel ligt in de buurt van de Dasaswamedh Ghat, Manikarnika Ghat en Harishchandra Ghat, en beschikt over een gemeenschappelijke lounge. Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet.

Comfort Hotel

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Palace 4* Hotel met zwembad

Het hotel is gebouwd in 1818 en werd vroeger gebruikt als ​​paleis van een oude Nepalese koning. De accommodatie biedt een buitenzwembad, een groot grasveld en een uitgebreide spa. Het biedt ontspannende lichaamsmassages, gezichtsbehandelingen en manicures. Het Canton Royale restaurant serveert een uitgebreide selectie van internationale gerechten en biedt de mogelijkheid om buiten te dineren. Het Mangi Ferra Café ligt onder een mangoboom en serveert verse fruitsappen en koffie.

Palace Hotel

4.  Modern 5* Hotel

Modern luxe hotel met alle voorzieningen van dien. De accommodatie ligt op op 5.5 km van de Dasaswamedh Ghat en op 5,4 km van de Kedar Ghat.

Madin Hotel

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

5.  Taj Ganges 5* Hotel

Het Taj Ganges is een rustig toevluchtsoord in de oude tempelstad Varanasi. Het biedt een buitenzwembad en een spa. Alle kamers bieden uitzicht op de tuin, het zwembad of de stad. De badkamers zijn voorzien van een douche. De accommodatie ligt op 6 km van het stadscentrum van Varanasi, beter bekend als The Chowk. Gasten kunnen sporten in het fitnesscentrum, of ontspannen met een massage. Er zijn zowel buffet- als à-la-carte gerechten verkrijgbaar in de coffeeshop Chowk, waar Indiase, Pan-Aziatische en internationale lekkernijen worden geserveerd.

Taj Ganges

 

NB!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.