Beste hotels Wilpattu – Sri Lanka

Hotels Wilpattu Nationaal Park

Accommodatie en overnachting zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (Tenzij anders vermeld)
  • Wifi (Met uitzondering van Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water

Impressies van overnachtingsmogelijkheden
Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven. Hieronder geven wij een impressie van hotels / accommodaties. Het eerste hotel cq. overnachting hieronder per klasse genoemd, is waar wij vanuit gegaan zijn bij het samenstellen van de reis. Daaronder vind je alternatieven. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken.

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

1. The Backwaters Lodge

Bij The Backwaters Lodge staat beleving en verblijf in de jungle centraal met respect voor de natuur. In de bijzondere kamers is veelvuldig gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. De Eco-lodge is een uitstekend vertrekpunt voor een jungle- / jeepsafari. Nadien kun je relaxen in een hangmat met uitzicht over de omringende jungle.

The Backwaters Lodge

2.  Eco Tent / Safari camp

Het Eco tentenkamp grenst aan het park en ligt op zo’n zeven kilometer van de ingang van het Wilpattu Nationaal Park. Te midden van de natuur slaap je in ruime comfortabele tenten met een aparte badkamer. In de tenten zijn comfortabele bedden met een goed matras en kunnen geheel worden afgesloten tegen insecten maar er is geen airco. ’s Avonds wordt rond het kampvuur het eten geserveerd.

Eco tent camp

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een bepaalde voorkeur voor type en categorie aangeven op het aanvraagformulier maar niet een specifiek hotel boeken. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.