Beste hotels Wuzhen – China

Hotels in Wuzhen

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Jinhanghe Inn 

De Jinhanghe Inn is een eenvoudig maar comfortabele herberg dicht bij het historische Xizha. De keuze bij het oude centrum is beperkt maar deze herberg is gunstig gelegen op korte loopafstand van het oude centrum.

Jinhanghe Inn

2.  Riverside Boutique

Het Riverside Boutique is een oase van rust nabij het historische Dongzha. De rustiek houten kamers zijn smaakvol ingericht. De accommodatie ligt op 3 minuten lopen van de voormalige Mao Dun residentie. Van Dongzho is het 20 minuten lopen naar Xisha, het tweede historische deel van Wuzhen. Er lopen gratis pendelbussen tussen de twee historische stadsdelen.

Riverside Boutique Hostel

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Wuzhen Guesthouse  –  ‘Old Town Xizha’

Het Wuzhen Guesthouse is gelegen in het beschermde historische Xizha stadsdeel. De houten vloeren van de kamers geven dit pension een authentieke uitstraling. Hou er rekening mee dat voor de Xizha Scenic Area toegangskaartjes nodig zijn die ter plekke kunnen worden gekocht.

Wuzhen Guesthouse ‘Old Town Xizha’

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Waterside Resort – ‘Old Town Xisha’

Het Waterside Resort is gelegen in Old Town Xisha. Dit luxe 4* resort biedt ruime suites. Er zijn zowel een buiten- als binnenzwembad voor een verfrissende duik. Vooral de ligging in het historische Xisha maken Waterside tot een bijzondere accommodatie. Hou er rekening mee dat voor de Xizha Scenic Area toegangskaartjes nodig zijn die ter plekke kunnen worden gekocht.

Waterside Resort – ‘Old Town Xisha’

 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.