Beste hotels Xiahe – China

Hotels in Xiahe – Labrang   (Tibetaanse hoogvlakte)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

 

COMFORT

De overnachtingsgelegenheden in Xiahe zijn beperkt. De accommodaties zijn comfortabel en hebben iets extra’s zoals uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen. Verwacht in Xiahe en op de Tibetaanse hoogvlakte echter geen luxe.

1.  Overseas Tibetan Hotel 

Van de weinige hotels in Xiahe behoort het Overseas Tibetan tot één van de betere. De accommodatie is degelijk maar eenvoudig. Grote pluspunt is de ligging, centraal in de hoofdstraat dichtbij het Labrang klooster.

Overseas Tibetan 3* Hotel

2.  Nirvana Hotel  

Het Nirvana is volgens ons de beste keuze voor een verblijf in Xiahe. Het sfeervolle 3* hotel heeft vele Tibetaanse decoraties waardoor het een sfeervolle uitstraling heeft. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht. De service is uitstekend en naar westerse standaarden. De uitstekende ligging op een steenworp afstand tot het Labrang klooster is eveneens een groot pluspunt.

Nirvana 3* Hotel 

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.