Beste hotels Xi’an – China

Hotels in Xi’an   (Terracotta Leger)

Verblijf en overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel voor een mooie reiservaring. Daarom zoeken wij altijd naar accommodaties die iets bijzonders hebben; qua authenticiteit, uitstraling sfeer, ligging of bouw. Je kunt er altijd vanuit gaan dat het een comfortabel en centraal gelegen hotel is en het beschikt over:

  • Westers Toilet
  • Eigen badkamer (Tenzij anders vermeld)
  • Airco (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Wifi (M.u.v. Homestay’s of wanneer anders vermeld)
  • Warm water
Impressies van overnachtingsmogelijkheden

Hieronder een impressie van hotels / accommodaties. Wij hebben de hotels en overnachting mogelijkheden opgedeeld in 3 categorieën om zo de beste hotel keuze te kunnen maken. Bij de aanvraag voor een reisplan / offerte kun je een voorkeur voor type (niveau) overnachting aangeven.

Standaard  –  Comfort   Luxe

 

STANDAARD

Bij standaard niveau mag je uitgaan van een goed, verzorgd Hotel, Guesthouse of Homestay dat netjes en schoon is. Ook is het de prijs gunstigste categorie. Dit is de juiste keuze wanneer je lokale beleving wenst en contact met de lokale bevolking zoekt.
NB  Klik op link onder fotogalerij voor website van de accommodatie of meer info.

1.  Xiangzimen Guesthouse

De Xiangzimen 3* Herberg heeft een uitstekende ligging op een authentiek Chinese binnenplaats van een voormalig klooster.  De kamers hebben een oosters interieur. De South Gate, Bar Street en de Bell-toren zijn allemaal op loopafstand. In het eigen restaurant worden zowel Chinese als westerse maaltijden geserveerd. Ter plekke zijn fietsen te huur voor bijvoorbeeld een tochtje over de stadsmuur. Zoek je een sfeervol budget onderkomen dan is dit de juiste keuze. Een aanrader voor gezin met tieners.

Xiangzimen Guesthouse

2.  Xi’an Seetang Guesthouse

Modern guesthouse met frisse uitstraling. Naast een restaurant is er een barretje en een recreatieruimte. De accommodatie bevindt zich op 1 km van de Drum Tower en de Clock Tower. Er zijn zowel kamers met gedeelde als eigen badkamer.

Xi’an Seetang Guesthouse

 

COMFORT

De accommodaties in deze klasse zijn niet alleen iets comfortabeler, maar hebben vaak ook iets extra’s zoals bv. een zwembad, uitstraling, authenticiteit of centrale ligging. Het comfort niveau is voor veel reizigers aan te bevelen.

3.  Grand Soluxe Hotel Xi’an

Het Grand Soluxe 4* Hotel is een modern verblijf. De goede ligging, vrijwel naast het treinstation en het busstation, maken het tot een prima hotel om te verblijven wanneer je op doorreis in Xi’an bent. Het Grand Soluxe ligt een eindje buiten de oude binnenstad van Xi’an. Het restaurant van het hotel serveert zowel westerse als Chinese gerechten.

Grand Soluxe Hotel Xi’an

 

LUXE

Wanneer je echt iets bijzonders zoekt, je wilt laten verwennen en genieten van echte luxe en comfort, dan is onderstaande selectie een uitstekende keuze.

4.  Grand Park Hotel

Het fraaie Grand Park Xi’an ligt op een uitstekende plek net buiten het historische stadscentrum van Xi’an. In slechts 5 minuten loop je via de Yonging-poort het historische centrum in. De drum- en klokkentorens evenals het Beilin Museum zijn met een wandeling van 15 minuten te bereiken.

Grand Park 5* Hotel 

5.  Eastern House Boutique 5* Hotel

Eastern House, een De Luxe 5* Hotel binnen de historische stadsmuur van Xi’an. In 5 minuten loop je naar de Drum en Bell Tower. De accommodatie is van alle gemakken voorzien. De inrichting van het hotel is modern, hedendaags en sfeervol. De kamers zijn ruim en comfortabel.

Eastern House Boutique 5* Hotel

 

 

Let op!    Alle hotelclassificaties (* ster aanduidingen) zijn volgens de lokale accreditatie-instantie en niet te vergelijken met westerse standaarden. De hotel beschrijvingen geven een impressie van het type en categorie van de accommodatie. Alle accommodaties zijn afhankelijk van seizoen en beschikbaarheid. Je kunt een voorkeur voor hotel, type en categorie aangeven op het aanvraagformulier. Wij nemen de voorkeur mee in het reisvoorstel. Eventueel geven wij in overleg een vergelijkbaar of beter alternatief.